welkom     wie zijn wij?    producten    agenda    contact    nieuwsbrief        10 jaar échte welvaart  
                          
      Echte Welvaart transformeert!

Echte Welvaart, de campagne, de stichting, het netwerk, was de basis van ondernemende mensen die échte welvaart dichterbij willen brengen.
Wat ons bindt is het engagement:

Het leven na de industriële zeepbel wordt niet alleen gevormd door onze relaties met de aarde, met elkaar, of met andere soorten. Het wordt ook gevormd door onze relatie met onszelf, door wat het inhoudt om mens te zijn. Het gaat er niet alleen om wat voor soort wereld we willen creëren, maar ook om een fundamenteler begrip van onze rol daarin, zowel in het heden als in de toekomst’ (Peter Senge)

Dat verbindt ons ook met met heel veel collega's en vrienden, verwante geesten in andere netwerken en organisaties. 10 jaar lang werkten we intensief samen. We vierden dat netwerk in september 2010 onder de titel Stilstaan bij Het Niet-Weten. Zie een impressie:

http://www.youtube.com/watch?v=eyUfNm487t4

Wat ons typeert is het stellen van betekenisvolle vragen, op manieren die iets teweeg brengen. En het bijeen brengen van mensen, ten behoeve van maatschappelijke vragen.

Dat doen we nu ieder op eigen wijze, in verbondenheid. Je vindt ons via de Wie Zijn Wij pagina's, met linken naar eigen websites.

Over de roots van Echte Welvaart kun je inspiratie en informatie vinden op de volgende pagina's van deze site.
 
1 / 3